ukenru
rozsliduvannya-pidpalu-mayna-rodini-gontarevoyi-doruchili-politsiyi-kiyivschini

Розслідування підпалу майна родини Гонтаревої доручили поліції Київщини

 • 10045 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Провадження щодо підпалу майна родичів екс-голови Нацбанку розслідуватиме Головне управління Нацполіції в Київській області. Про це УНН повідомили у пресслужбі Офісу Генпрокурора.

"Офіс Генерального прокурора доручив розслідування у кримінальному провадженні за фактами підпалу майна родичів екс-голови Національного банку України Головному управлінню Національної поліції в Київській області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, таке рішення було ухвалене процесуальним керівником після заслуховування стану досудового розслідування, яке проводилося територіальним органом поліції.

Прокурор надав письмові вказівки про проведення необхідних слідчих (розшукових) та процесуальних дій, а також визначив строки їх виконання.

Як повідомляв УНН, у ніч на 17 вересня у селі Гореничі Київській області підпалили будинок колишньої голови НБУ Валерії Гонтаревої. Через підпал будинку Гонтаревої відкрито провадження. Тоді Президент Зеленський доручав голові СБУ Баканову долучитися до розслідування підпалу будинку Гонтаревої.

Раніше повідомлялося, що у Лондоні Гонтареву збив автомобіль, а пізніше у Києві невідомі спалили автомобіль її невістки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП