ukenru
rosiyski-viyskovi-kompaniyi-verbuyut-naselennya-donbasu-dlya-uchasti-u-boyovikh-diyakh-v-siriyi-rozvidka

Російські військові компанії вербують населення Донбасу для участі у бойових діях в Сирії – розвідка

 • 8960 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Російські приватні військові компанії вербують населення окупованих території Донбасі для участі в бойових діях в Сирії. Про це з посиланням на дані розвідки повідомив речник Міністерство оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Російські приватні військові компанії активізували агітаційні заходи з вербування населення тимчасово окупованого Донбасу для участі у бойових діях на території Сирії.

Перевага надається кандидатам, які мають бойовий досвід та хоча б базову підготовку за однією з військових облікових спеціальностей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики із Донбасу відправили 600 "добровольців" воювати у Сирії – О.Слободян

Незважаючи на обіцянки російських вербувальників щодо стабільного соціального пакету та високого фінансового забезпечення, бажаючих поповнити ряди цих приватних військ компаній виявилось небагато.

Інформація про значні втрати серед російських найманців у Сирії у лютому цього року спонукає відмовлятися від пропозицій цих агентств, у тому числі і так званих ветеранів Донбасу та військовослужбовців російсько-окупаційних військ", - повідомив Гуцуляк.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП