rosiya-ne-maye-pidstav-pereglyadati-zernovu-ugodu-podolyak

росія не має підстав переглядати зернову угоду – Подоляк

 • 106054 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк у коментарі агентству Reuters заявив, що росія не має підстав переглядати угоду, яка дає змогу Україні експортувати зерно з чорноморських портів, пише УНН.

Цитата

"Звичайно, об'єктивних причин для перегляду зернової угоди немає навіть близько. На нашу думку, і думку наших посередників, угода суворо дотримується", – заявив Подоляк.

Деталі

Радник керівника ОПУ вважає, що такі несподівані та безпідставні заяви, ймовірно, свідчать про спробу знайти нові агресивні тези, щоб вплинути на світову громадську думку і здійснити тиск на ООН.

Нагадаємо

російський диктатор володимир путін заговорив про обмеження експорту зерна з України. Відповідна заява прозвучала під час його виступу на засіданні східного економічного форуму.

22 липня у Стамбулі було підписано угоду про експорт українського зерна. Вона дала змогу розблокувати три порти Одеської області.

За місяць роботи "зернового коридору" Україна відвантажила понад 60 тисяч тонн пшениці у межах Всесвітньої продовольчої програми ООН.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    росія не має підстав переглядати зернову угоду – Подоляк

     • 106054 переглядiв

    "Льодовик судного дня" розпадається швидше, ніж гадалося

     • 309772 переглядiв