rosiiski-viiska-obstrilialy-dnipropetrovshchynu-ye-zahabyli-ta-poraneni

Російські війська обстріляли Дніпропетровщину: є загабилі та поранені

 • 18483 переглядiв

Протягом доби 1 серпня російські війська здійснили понад 15 атак на Дніпропетровську область. У Нікополі загинуло двоє людей, ще троє поранені. Пошкоджено житлові будинки та інфраструктуру.

Протягом доби, 1 серпня, війська рф півтора десятка разів обстріляли Дніпропетровщину. Про це заявив голова Дніпропетровської ОВА, Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

Протягом дня росіяни понад півтора десятка разів атакували артилерією і дронами-камікадзе Нікопольщину. У Нікополі – двоє загиблих та постраждалий. Й ще один поранений – у Покровській громаді. Це чоловік 62 років. Він лікуватиметься амбулаторно

- розповів Сергій Лисак.

За його словами, від ворожих атак також постраждала і Мирівська громада.

Лисак розповів, що загалом внаслідок атак в районі потрощені 4 багатоповерхівки, 10 приватних і  4 садові будинки. Також понівечена інфраструктура.

Окрім навчальних закладів і пожежної частини пошкоджені підприємства та пошта. Зачепило магазин, авто, теплицю, господарські споруди, нежитлову будівлю, лінію електропередач.

Бив агресор і по Криворіжжю. Поцілив дроном-камікадзе. Там горіла суха трава. Полум'я вгамували

- підсумовує голова ОВА. 

Нагадаємо

Вночі над Дніпропетровською областю збито ворожий дрон-камікадзе. Агресор обстрілював Нікопольщину з 'Градів', артилерії та дронів, пошкоджено інфраструктуру.

Популярні

Новини по темі