rosiiany-zavdaly-udaru-po-navchalnomu-zakladu-na-khersonshchyni-ye-znachni-ushkodzhennia

росіяни завдали удару по навчальному закладу на Херсонщині: є значні ушкодження

 • 25520 переглядiв

За добу окупанти атакували 15 населених пунктів Херсонської області, включаючи навчальний заклад. Внаслідок обстрілів загинуло 4 людини, ще 4 поранено. Пошкоджено житлові будинки та інфраструктуру.

За минулу добу ворог обстріляв 15 населених пунктів Херсонщини, під вогонь потрапив і навчальний заклад. Є постраждалі та загиблі. Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін на своїй сторінці, пише УНН.

За минулу добу кілька населених пунктів Херсонської області, включаючи Антонівку, Інженерне, Садове, Понятівка, Токарівка, Іванівка, Микільське, Білозерка, Дніпровське, Широка Балка, Берислав, Бургунка, Заможне, Червоний Яр, Новорайськ, Шляхове та місто Херсон, потрапили під ворожий вогонь та авіаудари,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Окрім того, російські війська завдали удару по навчальному закладу, а також пошкодили житлові райони, включно з три багатоповерхівками та 18 приватними будинками, газопровід і автомобілі.

Внаслідок російської агресії чотири людини загинули і ще чотири отримали поранення.

Цієї ночі ворог також здійснив атаку дронами через Херсонську область, спрямовану на південні регіони. Один з дронів типу "шахед" було збито силами протиповітряної оборони над Херсонщиною.

Нагадаємо

За минулу добу зафіксовано 129 бойових зіткнень. Противник завдав 2 ракетних і 74 авіаудари, здійснив 4883 обстріли. Українські сили відбили численні атаки на різних напрямках.

Популярні

Новини по темі

Українські сили збили ракету Х-59 та 7 дронів "Shahed"

 • 41640 переглядiв

За добу окупанти втратили 1180 військових та 13 танків

 • 59228 переглядiв