rosiiany-vrantsi-obstrilialy-donechchynu-4-liudyny-zahynuly-ye-poranenyi

росіяни вранці обстріляли Донеччину: 4 людини загинули, є поранений

 • 26539 переглядiв

Вранці 7 серпня російські війська обстріляли Антонівку та Михайлівку на Донеччині. Внаслідок атак загинули 4 мирних жителі віком від 52 до 65 років, ще один чоловік отримав поранення.

4 людини загинули, ще одна травмувалась внаслідок ворожих обстрілів Донеччини сьогодні вранці, 7 серпня. російські війська обстріляли Антонівку та Михайлівку, повідомив голова ОВА Вадим Філашкін, передає УНН.

Околиці Мар'їнки постійно перебувають під ворожими обстрілами. Цього ранку один із таких обстрілів призвів до загибелі 65-річної жінки і 64-річного чоловіка в Антонівці. Ще один чоловік у селі поранений — йому надають необхідну медичну допомогу у найближчій лікарні

- написав Філашкін у Telegram.

Також голова ОВА повідомив, що дві людини загинули у Михайлівці Новогродівської громади: 55-річний чоловік і 52-річна жінка.

Філашкін вротре закликав бути відповідальними і евакуюватись.

Доповнення 

12 людей отримали поранення внаслідок ворожих обстрілів 12 населених пунктів Донецької області минулої доби, 6 серпня. російські війська вдаряли керованими авіабомбами та били з артилерії. Через обстріли рф пошкоджені, зокрема, інфраструктурні об’єкти, газопроводи та ЛЕП. 

Популярні

Новини по темі

У 88% справ суди скасовують штрафи від ТЦК - моніторинг

 • 12117 переглядiв

У Польщі назвали умову відкриття кордону з білоруссю

 • 13136 переглядiв