rosiiany-perekynuly-dodatkovi-systemy-ppo-dlia-oborony-krymskoho-mostu-atesh

росіяни перекинули додаткові системи ППО для оборони Кримського мосту - "АТЕШ"

 • 32024 переглядiв

Партизани помітили перевезення систем ППО Бук-М2 та С-400 для посилення оборони Кримського мосту. Росія змушена знімати озброєння з різних ділянок фронту для закриття вразливих місць в обороноздатності.

росіяни продовжують посилювати оборону Кримського мосту. Цього разу партизани помітили, як поблизу переправи розмістили нові установки ППО. Про це заявив партизанський рух "АТЕШ", передає УНН.

Деталі

Агент у Криму виявив перевезення двох систем ППО Бук-М2 та С-400 для подальшого ешелонування біля Кримського мосту на Таманському півострові. Колону супроводжували військові машини, у тому числі два УРАЛи з особовим складом

- заявили в "АТЕШ".

Партизани відзначили, що в росії проблема з незахищеністю окремих ділянок, таких як Курська область. Тому окупанти терміново вимушено знімають озброєння  з різних ділянок фронту та перекидають військові системи для закриття вразливих місць в обороноздатності.

"Робота йде": Буданов допустив знищення Кримського мосту02.08.24, 22:52

Очевидно, зс росії очікують удари по мосту в найближчі місяці і не хочуть залишати системи ППО в Криму, після руйнування мосту

- підсумували в "АТЕШ". 

Нагадаємо

Очільник ГУР МО Кирило Буданов вважає, що відвоювати Крим буде простіше, ніж Донбас, через дві ключові точки входу: Кримський міст і Перекопський перешийок.

Популярні

Новини по темі

У Києві за добу в ДТП загинуло троє пішоходів

 • 31139 переглядiв