ukenru
rosiiany-kompensuiut-vidsutnist-nosiiv-krylatykh-raket-u-akvatorii-moria-naiavnistiu-mobilnykh-platform-pletenchuk

росіяни компенсують відсутність носіїв крилатих ракет у акваторії моря наявністю мобільних платформ - Плетенчук

 • 18448 переглядiв

росія використовує мобільні платформи і безпілотники для розвідки і ракетних ударів з Криму, щоб компенсувати відсутність ракетоносців у морі після успішного знищення Україною російських стратегічних бомбардувальників.

Для того, щоб компенсувати відсутність носіїв ракет у морі, росіяни використовують мобільні платформи, розвідку та цілий "зоопарк дронів". Про це повідомив речник Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Вони компенсують відсутність носіїв крилатих ракет у акваторії моря наявністю мобільних платформ безпосередньо в Криму. Для цього вони проводять розвідку. Сьогодні в небі можна побачити, як кажуть фахівці, цілий зоопарк дронів. Це Zala, SuperCam, "Орлан-10", Mohajer, "Форпост" та інші. Літаки також постійно присутні - МіГи, ТУшки, АНи, Бе-12, які вже давно росіяни списати хотіли", - сказав він.

За словами Плетенчука, ворог використовує повітряну розвідку, щоб знайти цілі для обстрілу з Криму.

Нагадаємо

Після успішного знищення Україною російського дальнього бомбардувальника Ту-22М3, росія значно зменшила свою стратегічну авіаційну активність у Чорноморському регіоні.