rosiiany-buduiut-novi-ukriplennia-poblyzu-krymskoho-mostu-zmi

росіяни будують нові укріплення поблизу Кримського мосту - ЗМІ

 • 26360 переглядiв

Російська окупаційна влада збільшує кількість барж біля Керченського мосту для його захисту. У протоці з'явився плавучий кран, а також встановлено другу лінію бонових загороджень з 21 баржі.

Окупаційна адміністрація Криму продовжує укріплювати оборону Кримського мосту - наразі поблизу нього будують нові укріплення. Про це пише УНН з посиланням на "Крим.Реалії".

Деталі

У виданні розповіли, що в акваторії Керченської протоки з'явився плавучий кран.

Зазначається, що окупанти збільшили кількість барж, якими росіяни намагаються прикрити міст від українських морських дронів. 

Також "Крим.Реалії" вказує, що аналітик відділу досліджень зовнішньої та оборонної політики Американського інституту підприємництва Бреді Африк, посилаючись на супутникові знімки, повідомив, що російська влада продовжує збільшувати кількість барж біля Керченського мосту для його захисту.

Доповнення

Окрім того, як пише видання, наприкінці червня стало відомо, що росіяни встановили другу лінію бонових загороджень біля Керченського мосту з 21 баржі. Також вони вже декілька місяців монтують додаткові споруди поблизу основи Керченського мосту. 

Бонові сітки та баржі: партизани показали, як виглядає російська оборона навколо Кримського мосту 12.06.24, 21:19

Володимир Омельченко

Війна

Популярні

Новини по темі