rosiia-zavdala-raketnoho-udaru-po-zaliznychnii-stantsii-na-kharkivshchyni-poranena-providnytsia-ye-zminy-rukhu-poizdiv

росія завдала ракетного удару по залізничній станції на Харківщині: поранена провідниця, є зміни руху поїздів

 • 33487 переглядiв

Внаслідок нічної атаки поранено провідницю, пошкоджено локомотиви та вагони. Пошкоджені колії, локомотиви та вагони внесено зміни до графіку руху поїздів, далеке сполучення здійснюється резервними тепловозами.

У ніч на 1 серпня армія рф завдала ракетного удару по одній із залізничних станцій в Харківській області.  Внаслідок атаки травмувалась провідниця, пошкоджені два локомотиви, вантажні та пасажирські вагони. Про це УНН повідомляє із посиланням на преслсужбу Укрзалізниці. 

 Ворог продовжує атакувати залізничну інфраструктуру. Вночі було завдано ракетного удару по одній із залізничних станцій Харківщини

- повідомили в УЗ. 

Як повідомляється, обійшлося без жертв. Внаслідок атаки провідниця отримала осколкові поранення голови. Від госпіталізації вона відмовилася.

Через ворожий удар пошкоджені два локомотиви, вантажні та пасажирські вагони. Також є руйнування колій та засобів електропостачання.

До графіків руху приміських поїздів внесено точкові зміни, поїзди далекого сполучення продовжують рух із використанням резервних тепловозів.

Війська рф за ніч атакували два райони Харківщини: є загиблий та поранена01.08.24, 09:00

Популярні

Новини по темі