rizkykh-zmin-u-taktytsi-ta-chyselnosti-voroha-nemaie-lykhovii

Різких змін у тактиці та чисельності ворога немає – Лиховій

 • 19650 переглядiв

Речник ОУВ "Таврія" повідомив про відсутність різких змін у тактиці та складі військ противника. За добу ворог завдав 288 обстрілів, використавши майже 1600 боєприпасів.

Ворог продовжує агресивні дії без суттєвих змін у тактиці та складі своїх військ. Незважаючи на відсутність ознак підготовки до масштабного наступу, противник активно використовує артилерію.

Про це повідомив речник ОУВ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону, передає УНН.

Різких змін у тактиці ворога немає, він продовжує агрисивні дії і при цьому різких змін у складі та характері дій військ противника не вібулося. Ознак формування наступального характеру не виявлено, але і говорити про зменшення їх кількості не доводиться. Тому, противник продовжує позиційні бої, активно задіює артилерію і по населених пунктах і по наших позиціях

- каже Лиховій.

Зокрема він каже, за вчорашню добу по позиціям противник завдав 288 обстрілів із використанням майже 1600 боєприпасів. Фактично, ситуація стабільна. За вчора Сили оборони відбили 10 штурмових атак противника, це порівняно невелика частка.

Напруженими залишаються відрізки Роботинського виступу, де вчора було відбито 3 ворожі атаки. Він каже, що росіяни наступали без бронетехніки, втрат наших позицій немає

- додав він.

Нагадаємо

На фронті минулої доби відбулось 165 бойових зіткнень, серед яких 58 припали на Покровський напрямок. Там найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Воздвиженки та Гродівки. Про це йдеться у зведенні Генштабу станом на 8:00 15 серпня.

Популярні

Новини по темі

Рекорди НАБУ: антикорупційний ефект чи крапля в морі?

 • 104125 переглядiв