riven-vody-na-richtsi-ural-perevyshchyv-nebezpechnu-poznachku-mistseva-vlada-poperedzhaie-pro-pohirshennia-sytuatsii

Рівень води на річці урал в рф перевищив небезпечну позначку: місцева влада попереджає про погіршення ситуації

 • 28860 переглядiв

Рівень води на річці урал в оренбурзькій області росії перевищив небезпечну позначку в 890 см. В оренбурзі підтоплено півтори тисячі будинків і 2000 присадибних ділянок, мер сергій салмін закликав жителів затоплених районів евакуюватися. Про це повідомляють росЗМІ, передає УНН.

Деталі

За даними мнс росії, рівень води на річці урал в оренбурзькій області перевищив небезпечну позначку в 890 см. На 16.00 8 квітня рівень води в річці Урал становив 893 сантиметри. Критичним вважається показник у 930 сантиметрів.

Мер оренбурга сергій салмін раніше записав відеозвернення, у якому заявив, що ситуація найближчими двома днями "тільки погіршуватиметься". Чиновник закликав евакуюватися жителів районів, яким загрожує підтоплення.

В оренбурзі підтоплено понад 1,5 тис. будинків, за добу їхня кількість зросла на 188. Кілька днів тому в місті Орську Оренбурзької області рф стався прорив дамби.

Раніше УНН повідомляв, що прорив дамби в російському місті орськ спричинив затоплення близько 4 000 будинків, що призвело до евакуації 10 000 жителів.

Напередодні стало відомо, що нефтепереробний завод в орську, росія, тимчасово зупинено через прорив дамби на річці Урал, щоб уникнути екологічних ризиків і дотримання правил безпеки.

Доповнення

У сусідньому з орськом місті - новотроїцьку - стався перелив через захисну дамбу. Рівень води в річці в межах міста вдень 8 березня становив 8,5 метра; губернатор оренбурзької області денис паслер оголосив про евакуацію. Також росЗМІ повідомляють, що в області з берегів, крім уралу, виходить ще одна річка - єлшанка.

В российском СИЗО умер волонтер, который помогал украинцам уехать из рф08.04.2024, 19:17

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Грузії скасували реєстрацію проросійської партії Alt-Info

     • 26000 переглядiв