riven-separatizmu-u-krimu-do-27-lyutogo-2014-roku-ne-zashkalyuvav-turchinov

Рівень сепаратизму у Криму до 27 лютого 2014 року не зашкалював - Турчинов

 • 9108 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. До ранку 27 лютого 2014 року ситуація у Криму не відрізнялася від ситуації у деяких регіонах, де вирували сепаратистські настрої. Про це сьогодні під час доповіді в якості свідка в Оболонському районному суді Києва у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича, повідомив Секретар РНБО Олександр Турчинов, передає кореспондент УНН.

“У мене не було до 27 ранку інформації про початок російської агресії... До цього дня ситуація у Криму не відрізнялася від ситуації у Харкові чи Одесі, де російські спецслужби розгортали сепаратистські заколоти... На жаль, ми думали, що у Криму це була початкова фаза, а насправді це була завершальна фаза встановлення контролю з військовими”, — сказав Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов запевнив, що не надавав наказів на збиття вертольотів з Януковичем

Нагадаємо, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту України В.Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинів, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Випуск новин станом на 16 годину 15 лютого

     • 5192 переглядiв