rf-zavdala-460-udariv-po-zaporizkii-oblasti-dvoie-poranenykh

рф завдала 460 ударів по Запорізькій області: двоє поранених

 • 21482 переглядiв

За добу окупанти обстріляли 11 населених пунктів Запорізької області, використовуючи авіацію, безпілотники, РСЗВ та артилерію. Внаслідок атак двоє мирних жителів отримали поранення.

У Запорізькій області противник протягом доби завдали 460 ударів по 11 населених пунктах. На жаль, двоє осіб дістали поранення. Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передає УНН.

Деталі

Протягом останньої доби війська терористичної країни здійснили інтенсивні обстріли Запорізької області.

Зокрема, окупанти завдали 2 авіаційних удари по Павлівці. Гуляйполе, Новоандріївка, Роботине, Мала Токмачка, Левадне, Малинівка та Новоданилівка зазнали атак з 243 безпілотників різних модифікацій. Крім того, 14 обстрілів з реактивних систем залпового вогню були спрямовані на Гуляйполе, Новоданилівку, Новоандріївку, Роботине та Малу Токмачку.

Артилерійські обстріли торкнулися Малих Щербаків, Оріхова, Гуляйполя, Новоандріївки, Новоданилівки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки, Преображенки та Левадного, де було зафіксовано 201 артилерійський обстріл.

Окрім того, надійшло 9 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури в постраждалих населених пунктах. На жаль, через ворожі дії 59-річний чоловік та 57-річна жінка були поранені.

Запорізький алюмінієвий комбінат виставлено на приватизацію: яка стартова ціна 01.08.24, 13:36

Популярні

У Харкові сталися вибухи

 • 93508 переглядiв

У Київській області працює ППО

 • 89011 переглядiв

Новини по темі

У Харкові сталися вибухи

 • 93508 переглядiв

Україна відбила 24 ворожих дрони під час нічного нападу

 • 23670 переглядiв