rf-vykorystovuie-viinu-z-ukrainoiu-dlia-ideolohichnoi-obrobky-ditei-tspd

рф використовує війну з Україною для ідеологічної обробки дітей - ЦПД

 • 30041 переглядiв

росія розширює програму виховання молоді в дусі ненависті до України. путін доручив залучити "учасників сво" до роботи з дітьми у всіх регіонах рф, включаючи окуповані території України.

У росії набирає обертів програма виховання молоді в дусі ненависті до України та всього "нерусского", для чого все активніше залучають "ветеранів сво". Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що російський диктатор володимир путін доручив уряду залучити "учасиків сво" до роботи з дітьми. Для цього в кожному регіоні рф мають працювати відділення "Центру розвитку воєнно-спортивної підготовки та патріотичного виховання молоді".

Раніше в рф "учасники сво" вже залучалися для виховних годин у школах, але тепер ця робота має здійснюватися системно по всій країні. Зокрема, і на ТОТ України.

Такі дії уряду є частиною стратегічної кампанії кремля, націленої на виховання на прикладі агресії проти України "ідеологічно правильного" нового покоління, готового до участі в загарбницьких війнах. Крім того, залучення "учасників сво" до освіти є частиною показової програми кремля зі створення "нової еліти рф,

- зауважили у ЦПД.

Поплічник путіна кірієнко влаштував тур по тимчасово окупованій території України: у ЦПД роз'яснили справжню мету "турне"02.08.24, 15:14

Ольга Розгон

Війна

Популярні

Новини по темі

На Вінниччині вночі знищили два ворожі дрони

 • 22752 переглядiв