rf-terazhuie-novynu-pro-zvynuvachennia-zelenskoho-u-zahrozi-bezpeky-sekretnoi-bazy-z-inozemtsiamy-v-odesi

рф тиражує "новину" про звинувачення Зеленського у загрозі безпеки секретної бази з іноземцями в Одесі

 • 99926 переглядiв

рф розповсюджує дезінформацію про те, що Зеленський під час свого візиту наразив на небезпеку секретну базу з іноземцями в Одесі.

рф поширює фейк щодо Зеленського, який поставив під удар секретну базу з іноземцями в Одесі. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки SPRAVDI, передає УНН.

Деталі

У мережі поширюється інформація, що Зеленський поставив під удар секретну базу з іноземцями в Одесі.

Британський аналітик Александр Меркуріс у своєму інтерв'ю російському пропагандистському виданню стверджує, що рф здійснила напад на секретну базу у Одесі під час візиту президента Зеленського. росіяни стверджують, що там українські офіцери "навчали" керувати морськими дронами іноземці.

Проте джерело цієї інформації, Александр Меркуріс, є головним редактором видання The Duran, яке вважається ненадійним за даними Media Bias/Fact Check. Крім того, за інформацією, Меркуріс неодноразово поширював російські та проросійські наративи, пишучи для російських пропагандистських медіа.

Додамо

Окупанти вже раніше розповсюджували фейки про морські дрони на озброєнні України, стверджуючи, що вони використовуються для переговорів із москвою.

рф поширює фейк про іноземних спостерігачів на фейкових "виборах" у Криму14.03.24, 07:03

Популярні

Новини по темі

Армія оборони Ізраїлю завдала удару по лікарні Аль-Шифа в Газі

 • 67455 переглядiв

Ціни на нафту зростають після атак на російські НПЗ

 • 120395 переглядiв