rf-na-tot-provodyt-propahandystski-festyvali-dlia-asymiliatsii-molodi

рф на ТОТ проводить пропагандистські фестивалі для асиміляції молоді

 • 76889 переглядiв

На тимчасово окупованих територіях країна-терорист організувала фестивалі для асиміляції учасників. Заходи спрямовані на стирання національних ідентичностей та формування лояльності до путінського режиму.

На загарбаних територіях ворог вкотре провів пропагандистські заходи, покликані асимілювати і стерти національні ідентичності учасникам. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

У тимчасово окупованому Криму відбувся черговий пропагандистський фестиваль під назвою "таврида.арт". Ворожа влада представляє цей захід як багатонаціональний фестиваль мистецтв, залучаючи молодь з різних регіонів, включаючи загарбані території України. Цьогоріч фестиваль зібрав понад 60 тисяч учасників.

Подібні заходи є прикладом того, як терористична країна намагається створити ілюзію підтримки серед молоді та продемонструвати "гармонію" різних культур під своїм впливом. Однак, у дійсності питання національних меншин у рф часто пов'язане з утисками та асиміляцією. На "таврида.арт" країна-агресор знову прагнула представити свою версію культурної єдності, стираючи відмінності та національні ідентичності, перетворюючи молодих людей на однорідних громадян без коріння.

У той же час, у Бердянську пройшов інший пропагандистський захід під назвою "юг молодой". Цей форум зібрав молодих прихильників путінського режиму, пропонуючи їм перспективи кар'єрного зростання та успішного навчання. Захід відкрито підтримує націоналістичні ідеї і спрямований на формування лояльності до чинної влади серед молоді, використовує методи, що нагадують тоталітарні практики.

Ситуація з водопостачанням на ТОТ Луганщини – критична10.07.24, 10:32

Популярні

Новини по темі

Лісова пожежа в Канаді: евакуйовано 25 000 осіб

 • 16711 переглядiв

На Херсонщині чоловік отримав важкі травми через атаку БпЛА

 • 27930 переглядiв