rf-bere-v-zaruchnyky-systemu-mizhnarodnoi-prodovolchoi-bezpeky-hlava-mzs-bolharii

рф бере в заручники систему міжнародної продовольчої безпеки - глава МЗС Болгарії

 • 16764 переглядiв

hосія бере в заручники міжнародну систему продовольчої безпеки, перешкоджаючи свободі судноплавства і дестабілізуючи інші країни, заявив міністр закордонних справ Болгарії Стефан Дімітров.

Міністр закордонних справ Болгарії Стефан Дімітров заявив, що росія дестабілізує інші країни, перешкоджає свободі навігації й бере в заручники систему міжнародної продовольчої безпеки. Про це він сказав під час другої Чорноморської безпекової конференції Міжнародної Кримської платформи в Софії, передає кореспондент УНН.

Агресія росії змусила нас поглянути на новий вимір безпеки. Негативний вплив війни росії проти України генерує нові ризики на національному та міжнародному рівні. Їх необережні дії у Чорноморському басейні та нехтування міжнародним законодавством оголює наші уразливі сторони

- сказав Дімітров.

Він зазначив, що  росія перетворює на зброю свої торгові та економічні  зв’язки.

росія дестабілізує інші країни та перешкоджає свободі навігації й бере в заручники систему міжнародної продовольчої безпеки

- заявив Дімітров.

Доповнення  

Друга Чорноморська безпекова конференція Міжнародної Кримської платформи стартувала в болгарській столиці Софії. Учасники проаналізують вплив російської агресії на безпекову ситуацію в Чорноморсько-Азовському регіоні та за його межами, обговорять стратегії реагування на наявні загрози та майбутнє регіональної безпеки.

Популярні

Новини по темі

Командувачем ОК "Захід" став бригадний генерал Шведюк

 • 17986 переглядiв

Напад ворожої ДРГ відбили прикордонники на Сумщині

 • 14086 переглядiв