ukenru
radikal-ribalka-piaritsya-na-107-okruzi-za-rakhunok-chuzhikh-zdobutkiv-shvedov

Радикал Рибалка піариться на 107 окрузі за рахунок чужих здобутків - Шведов

 • 8503 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Передвиборча кампанія кандидата у народні депутати Сергія Рибалки побудована на популізмі. Таку думку у коментарі УНН висловив депутат Лисичанської міської ради, кандидат у народні депутати по 107-му округу Віталій Шведов.

Він розповів, що Рибалка "приписав" собі реконструкцію стели на в'їзді у місто Лисичанськ.

"У нас є комунальне підприємство, що слідкує за станом стели на в'їзді в місто. Це КП її постійно прибирає, фарбує. Натомість Рибалка приїхав до нас у місто, зробив селфі, поставив поряд зі стелою кілька хлопчиків і сказав, що все зробили вони. Мовляв: "Мы пришли - мы делаем".

У мене складається враження, що крім популізму у діях Рибалки нічого немає. Така собі передвиборча технологія", - розповів депутат.

Ще одна маніпуляція від Рибалки - про ремонт доріг у Лисичанську, продовжив Шведов.

"Зараз у нас, за місцеві кошти, стелять асфальт по місту. Виграні тендери, робить це КП "Шляхрембуд". Рибалка дійсно уклав угоду з комунальним підприємством, але на ремонт маленької діляночки. І далі - як зазвичай - зробив селфі і розповідає про ремонт доріг. А техніка ж працює по всьому місту, і робиться це за бюджетні кошти, Лисичанські, а всі думають, що завдяки Рибалці. Принаймні так він це позиціонує", - каже депутат.

Нагадаємо, нещодавно Рибалка зареєстрував у Раді законопроект про оздоровлення дітей з Луганської та Донецької областей. І заявив, що зробив це тому, що місцеві бюджети не в силах забезпечити дітей відпочинком.

Втім, Шведов заявлене Рибалкою спростував.

"Дітей відправляють на оздоровлення постійно. Діти їздили на Херсонщину, відпочивали за рахунок бюджету Херсонської ОДА, їздили діти відпочивали і на західну Україну. Оздоровлення дітей - процес постійний. І казати, що з цим є проблема – ні”, - пояснив Шведов.

Нагадаємо, Сергій Рибалка є діючим народним депутатом. На позачергових виборах до Верховної Ради політик балотується самовисуванцем, по 107-му округу.

Втім, українці наміри радикала - критикують. Співвітчизники припускають, що Рибалка зробив ставку на Луганську область, бо у Дніпрі його ніхто не підтримає.

Розкритикували радикала і його колеги по парламенту. Зокрема, на думку нардепа Євгена Мураєва, Рибалка на мажоритарному окрузі на Луганщині отримає хіба що "вирок".

Уточнимо, що після президентських виборів Рибалка створив у Раді міжфракційне об'єднання на підтримку Президента Володимира Зеленського. Однак, і в штабі переможця президентських виборів від допомоги радикала поспішили відхреститися.

Українські Національні Новини

Політика