rada-priznachila-uruskogo-vitse-premyerom-z-pitan-opk

Рада призначила Уруського віце-прем’єром з питань ОПК

 • 14960 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Верховна рада України ухвалила в цілому проект постанови №3842 про призначення Олега Уруського віце-прем’єр-міністром - міністром з питань стратегічних галузей промисловості України. Відповідне рішення підтримали 250 народних депутатів України, передає кореспондент УНН.

"Призначити Уруського Олега Семеновича на посаду Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України", - йдеться у тексті постанови.

Під час обговорення проекту постанови Прем’єр-міністр Денис Шмигаль попросив нардепів підтримати кандидата.

"Я бачу першим завданням налагодження системи, щоб ми позбулися того хаосу, в якому перебуває наша промисловість... Є дуже багато напрацювань, які нам спільно необхідно буде впроваджувати, і на це часу у нас дуже мало. Я сподіваюся на плідну співпрацю з депутатським корпусом", - сказав Уруський під час виступу у сесійній залі.

Додамо, що на початку 2020 року колишній голова Державного космічного агентства України Олег Уруський був призначений директором інжинірингової компанії "Прогрестех-Україна".

Нагадаємо, Шмигаль вже реєстрував у ВР проект постанови про призначення Уруського на цю посаду.

Проте, пізніше Кабмін відкликав цю постанову.

Як наголосили у фракції "Слуга народу", постанову про призначення Олега Уруського віце-прем’єр-міністром - міністром з питань стратегічних галузей промисловості відкликали через юридичну помилку, він залишається кандидатом.

Пізніше Верховній Раді України повторно зареєстрували урядовий проект постанови №3842 від 14 липня про призначення Олега Уруського віце-прем’єр-міністром, міністром з питань стратегічних галузей промисловості України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Рада призначила Уруського віце-прем’єром з питань ОПК

     • 14960 переглядiв

    Очільнику “Нацкорпусу” в Миколаєві спалили автівку

     • 13086 переглядiв