r-zozulya-povernuvsya-v-betis-i-propustit-drugu-chastinu-sezonu

Р.Зозуля повернувся в "Бетіс" і пропустить другу частину сезону

 • 11596 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Форвард збірної України Роман Зозуля повернувся до "Бетісу" зі складу "Райо Вальєкано" через небажання фанатів "Райо Вальєкано" бачити футболіста у команді, повідомляє УНН з посиланням на іспанське видання AS.

За словами спортивного директора "Бетіса" Мігеля Торресільї, українського нападника довелося повернути з оренди "Райо Вальєкано" через протести ультрас "джмелів" за нібито неонацистські погляди гравця.

"Перш за все – ми люди, тому вирішили подбати про цілісність та спокій Зозулі. Наразі він повертається в Севілью. До нас дійшли звістки про те, що у нього проблеми з радикальними групами, ми переговорили з "Райо" і дійшли згоди, що для користі гравця, який є нашим активом, краще повернутися до Севільї", - сказав М.Торресільї.

Також спортивний директор підтвердив, що Р.Зозуля не зможе виступати за "Бетіс" до літа, так як по ходу сезону він був зареєстрований в трьох клубах – "Дніпрі", "Бетісі" і "Райо Вальєкано".

Варто відзначити, що на першому тренуванні за "Райо Вальєкано" фанати клубу зустріли нашого співвітчизника банерами на кшталт "Вальєкас – не місце для нацистів".

Нагадаємо, що Р.Зозуля написав спеціального листа для уболівальників "джмелів" в якому йшлося щодо помилки іспанського журналіста, котрий не вірно зрозумів футболку нападника на якому був зображений герб України.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Київ планує налагодити ділові взаємини з Марокко

     • 8161 переглядiв

    В.Гройсман відвідає Ізраїль з візитом

     • 11091 переглядiв

    Працівника банку затримали за хабарництво

     • 11046 переглядiв

    "Зоря" розгромила у спарингу чеський ФК "Словацко"

     • 8291 переглядiв