prezidenta-ssha-trampa-pereviryat-na-koronavirus

Президента США Трампа перевірять на коронавірус

 • 15377 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Президент Дональд Трамп заявив, що він “швидше за все” буде перевірений на наявність нового коронавірусі, оскільки виникли питання про те, чому він, його головні помічники і його родина не робили більше, щоб захистити себе та інших. Про це повідомляє УНН з посиланням на АР.

У Трампа було кілька прямих і непрямих контактів з людьми, у яких був виявлений позитивний результат на коронавірус.

Трамп провів час на минулих вихідних в своєму приватному клубі у Флориді, з людьми, у трьох з яких, вже виявлено коронавірус.

Посольство Бразилії в Вашингтоні оголосило пізно ввечері 13 березня, що тимчасовий повірений у справах країни Нестор Форстер заражений вірусом. Він сидів за одним обіднім столом з президентом США.

Також, за словами двох республіканських чиновників, які говорили на умовах анонімності, також є головний помічник президента Бразилії Джейрах Болсонаро і особа, яка відвідала недільний збір коштів для Трампа.

Кілька високопоставлених чиновників адміністрації, включаючи генерального прокурора Вільяма Барра і дочка Трампа, старша радниця Іванка Трамп, також зустрілися минулого тижня з міністром уряду Австралії, у которо також виявлено коронавірус.

Повідомляється, що кілька чиновників і громадян в США, які мали однаковий ступінь взаємодії з носіями, що і Трамп, вирішили добровільно ізолювати себе і пройти тестування з міркувань безпеки.

Трамп відмовився від ізоляції, але заявив, що йому "швидше за все" доведеться пройти тест.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп проведе відеоконференцію з лідерами країн G7 через коронавируса

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Президента США Трампа перевірять на коронавірус

     • 15377 переглядiв

    За добу у столиці в ДТП постраждало шестеро осіб

     • 19588 переглядiв

    На Львівщині водій на смерть збив пішохода

     • 6260 переглядiв

    В Україні сьогодні відзначають День добровольця

     • 22786 переглядiв