ukenru
pozhezhu-na-trypilskii-tes-lokalizuvaly-provodytsia-rozbir-zavaliv

Пожежу на Трипільській ТЕС локалізували, проводиться розбір завалів

 • 27668 переглядiв

Пожежу на Трипільській ТЕС, спричинену російським ракетним ударом, локалізовано: рятувальники гасять полум'я на окремих ділянках та розбирають зруйновану будівлю машинного залу.

Пожежа на Трипільській ТЕС, яка виникла через ракетний обстріл росіян – локалізована. Триває ліквідація займання на окремих ділянках. Рятувальники приступили до розбору зруйнованої будівлі машинної зали. Про це повідомляє ПАТ "Центренерго", передає УНН.

"Пожежу на Трипільській ТЕС, яка виникла через ракетний обстріл рф – локалізували. Триває ліквідація займання на окремих ділянках. Рятувальники приступили до розбору зруйнованої будівлі машинної зали", - йдеться в повідомленні.

Голова наглядової ради ПАТ "Центренерго" Андрій Гота зазначив, що багато бетонних конструкцій, які потрібно демонтувати перед тим, як приступити до оцінки тої шкоди, яку завдала ракетна атака.

Доповнення

Зруйнована Трипільська ТЕС через ракетний удар рф.

Центренерго коментуючи знищення Трипільської ТЕС під час масованої ракетної атаки, назвали це "чорним днем в історії Центренерго".

Голова Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко повідомляв, що вогнеборці частково згасили пожежу на інфраструктурному об’єкті Київщини, водовідвідні мережі та світло відновлені. 

В "Укренерго" заявили, що через зруйнування Трипільської ТЕС внаслідок атаки рф не плануються відключення світла.