pozhezha-u-tabori-viktoriya-do-sudu-nadiyshov-noviy-obvinuvalniy-akt

Пожежа у таборі "Вікторія": до суду надійшов новий обвинувальний акт

 • 10387 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 20 червня. УНН. До Київського районного суду Одеси надійшов обвинувальний акт стосовно директора дитячого табору "Вікторія" та заступника директора з навчально-виховної роботи. Про це повідомили у прес-службі суду, передає УНН.

"Чиновників обвинувачують у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.191, ч.1 ст.366 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем вчинене повторно та за попередньою змовою групою осіб; видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів)", - зазначили у прес-службі.

Так, за версією слідства, керівники дитячого табору "Вікторія" протягом січня-серпня 2017 року, зловживаючи службовим становищем, заволоділи коштами з місцевого бюджету.

Обвинувачені вносили недостовірну інформацію до табелів обліку робочого часу щодо працевлаштування та відпрацьованих годин співробітників.

Згідно з висновками експертизи, розмір шкоди, спричиненої незаконними діями посадовців, становить більше 120 тисяч гривень.

Нагадаємо, Київський райсуд Одеси залишив під арештом майно табору "Вікторія". 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Бабченко показав орієнтування на своє вбивство

     • 17051 переглядiв

    Українські військові зайняли нові позиції на Луганщині

     • 12502 переглядiв

    Названо продукти, які у травні подешевшали найбільше

     • 10933 переглядiв

    Кабмін схвалить Стратегію розвитку ОПК до 2028 року

     • 7148 переглядiв