poyizd-do-kurortu-u-karpatakh-zagorivsya-pid-chas-rukhu-blizko-230-pasazhiriv-evakuyuvali

Поїзд до курорту у Карпатах загорівся під час руху: близько 230 пасажирів евакуювали

 • 14082 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Загорання в електропотязі сполученням Миколаїв-Івано-Франківськ-Рахів сталося вранці 2 січня під час його руху, близько 230 пасажирів евакуювали. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС у Рівненській області.

"2 січня о 10:40 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про те, що під час руху загорівся електропоїзд сполученням Миколаїв-Івано-Франківськ-Рахів на залізничній станції міста Радивилів", - вказали у відомстві.

На місці рятувальники встановили, що загорання сталося в кузові номер 1, другої секції в районі мотор-компресора редуктора у середині кузова локомотива.

"Вогнеборці оперативно за допомогою вогнегасників ліквідували загорання. Та подали водяний ствол на охолодження мотор-компресора. Пожежі вдалося не допустити. Жертв та постраждалих серед пасажирів та персоналу електропоїзда немає", - зазначили у ДСНС.

Вказано, що електропоїзд складався з 12 вагонів, "у яких перебувало 228 пасажирів та 26 провідників". "Усіх пасажирів евакуювали працівники поліції спільно з працівниками залізниці", - додали у відомстві.

Наразі усі обставини даної події встановлюються.

Додамо, Рахів - невеличкий гірськолижний курорт (Закарпатська область).

Нагадаємо, на карпатському курорті посеред ночі загорівся мотель, дитина отримала опіки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Саміт "Кримської платформи" перенесли на літо - ОП

     • 18268 переглядiв