povidomleno-pro-pidozru-pianyi-cholovik-napav-na-okhorontsia-i-zavolodiv-avtomobilem

Повідомлено про підозру: П'яний чоловік напав на охоронця і заволодів автомобілем

 • 17709 переглядiв

Поліція повідомили про підозру 27-річному чоловіку, який у стані алкогольного сп'яніння проник на територію фермерського господарства, побив охоронця та викрав вантажівку з чотирма 4 зерна. Про це повідомляє Поліція Київщини, передає УНН.

Деталі

Поліцейські Київщини повідомили про підозру 27-річному чоловіку, який, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, проник на територію фермерського господарства, побив охоронця та викрав вантажний автомобіль.

До правоохоронців звернувся керівник фермерського господарства, повідомивши, що невідомий чоловік проник на територію господарства, напав на охоронця та викрав вантажний автомобіль, завантажений чотирма тоннами зерна.

Слідчі встановили, що правопорушник проник на територію через ворота, зайшов до наглядового приміщення та почав бити охоронця. Згодом він направився до гаражного приміщення, відкрив пасажирські дверцята, завів автомобіль та, пошкодивши паркан, виїхав з території господарства.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, поєднаному з насильством, що не є небезпечним для життя потерпілого, вчиненому з проникненням до сховищ, слідчі повідомили чоловіку про підозру. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На Київщині велосипедист загинув у ДТП 03.07.24, 22:41

Юлія Котвицька

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі

Байден визнав, що "облажався" під час дебатів - Politico

 • 53380 переглядiв