posadovets-kolonii-na-cherkashchyni-otrymav-pidozru-za-strilianynu-na-sto-napidpytku

Посадовець колонії на Черкащині отримав підозру за стрілянину на СТО напідпитку

 • 14416 переглядiв

У Черкаській області повідомлено про підозру посадовцю виправної колонії за стрільбу на СТО у нетверезому стані. Інцидент стався на початку липня 2024 року неподалік міста Умань.

У Черкаській області повідомлено про підозру посадовцю виправної колонії за стрільбу на СТО у нетверезому стані, повідомили у понеділок у Черкаській обласній прокуратурі, пише УНН.

Деталі

"Повідомлено про підозру посадовцю ДУ "Старобабанівська виправна колонія № 92" за фактом хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї (ч. 4 ст. 296 КК України)", - повідомили у прокуратурі.

За даними слідства, на початку липня 2024 року пообіді підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив хуліганські дії на станції технічного обслуговування та ремонту автомобілів неподалік міста Умань.

"Під час розмови з працівником СТО, будучи незадоволеним відповіддю на своє питання, він дістав із особистих речей пістолет та безпричинно, грубо порушуючи громадський порядок, здійснив постріл в стіну приміщення станції. Після цього залишив місце вчинення протиправних дій", - розповіли у прокуратурі.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У Дніпрі водій BMW "вирішив" дорожній конфлікт стріляниною по мотоциклісту: його затримали26.07.24, 09:37

Популярні

Новини по темі

У ПВК "вагнер" підтвердили загибель своїх найманців у Малі

 • 13806 переглядiв