ponad-140-tys-transportnykh-zasobiv-bulo-perereiestrovano-u-dii-mvs

Понад 140 тис. транспортних засобів було перереєстровано у Дії - МВС

 • 15121 переглядiв

МВС повідомляє про популярність онлайн-перереєстрації транспортних засобів у Дії. Послуга доступна для фізичних осіб раз на рік, дозволяючи швидко переоформити авто, мотоцикли та мопеди.

З кінця 2023 року понад 140 тис. транспортних засобів громадяни перереєстрували у Дії. Послуга є однією з найпопулярніших у застосунку Дія.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ, передає УНН.

Деталі

Уже понад 140 000 транспортних засобів громадяни перереєстрували у Дії. Цю послугу МВС України запустило у співпраці з Мінцифрою наприкінці 2023 року. Нині вона одна з найпопулярніших у застосунку Дія, адже суттєво економить час як продавцям, так і покупцям. Переоформити автомобілі, мотоцикли й мопеди можна в декілька кліків не виходячи з дому

- йдеться в повідомленні.

В МВС нагадали, що онлайн перереєстрація транспортних засобів у Дії доступна тільки для фізичних осіб 1 раз на рік, а також анонсували нову функцію, яка дозволить користувачам бачити в застосунку причину у разі відмови в перереєстрації.

Нагадаємо

Після періоду тестування, з грудня минуого року у Дії доступний онлайн-сервіс із перереєстрації транспортних засобів.

Перереєстрація в Дії доступна для легкових авто, мотоциклів чи мопедів. Продавцю потрібно лише оформити договір у Дії та поділитися QR-кодом або посиланням. А покупцю — ознайомитися з документом, вибрати номерні знаки й техпаспорт.

У МВС назвали сім можливих причин відмови оформлення договору перереєстрації автомобіля через портал Дія. 

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі