ukenru
ponad-130-shkil-pochali-koristuvatis-elektronnimi-zhurnalami-ta-schodennikami

Понад 130 шкіл почали користуватись електронними журналами та щоденниками

 • 10569 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. В Україні 134 заклади загальної середньої освіти почали користуватися електронними журналами та щоденниками. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу МОН.

Цитата:

“Станом на сьогодні, безкоштовними державними електронними журналами та щоденниками користуються 134 заклади загальної середньої освіти України. Наразі триває активне підключення шкіл до системи е-журналів та е-щоденників”, - йдеться у повідомленні.

Деталі

Найбільше шкіл, які вже підключились, у Дніпропетровській області - 16 закладів, Івано-Франківській, Київській та Сумській областях - по 8. Ці заклади вже розпочали активну роботу в системі і створили журнали, а не лише зареєструвались.

“Запустивши е-журнали та е-щоденники для шкіл, ми одразу отримали звернення від закладів вищої та професійно-технічної освіти, які теж бажають використовувати функціонал державних електронних щоденників та журналів. Наразі даним закладам надаються консультації. Загалом у 2021 році заплановано подальший розвиток і розширення функціональних можливостей електронних журналів та щоденників”, – зазначив міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Доповнення

У грудні 2020 року в Україні запустили систему шкільних е-журналів та е-щоденників.

У МОН на підготовку "дистанційки" для шкіл у наступному році виділили 1 млрд грн.

Українські Національні Новини

Суспільство