pohrozhuvav-deportatsiieiu-nimetskyi-chynovnyk-domahavsia-ditei-ukrainskykh-bizhentsiv

Погрожував депортацією: німецький чиновник домагався дітей українських біженців

 • 24783 переглядiв

Німецький чиновник був засуджений до 8 років ув'язнення за сексуальне насильство над українськими хлопчиками-біженцями віком 9 та 11 років, погрози депортацією та виготовлення дитячої порнографії.

Німецький чиновник домагався дітей українських біженців, погрожуючи депортацією. Його засудили до восьми років позбавленні волі, передає УНН із посиланням на Bild.

Деталі

Земельний суд Гамбурга засудив 43-річного чиновника Денніса В. до восьми років ув'язнення за сексуальні домагання до українських хлопчиків 9 та 11 років та виробництво дитячої порнографії.

Як повідомляє видання, після початку війни в Україні німець допоміг їхній родині втекти до Німеччини, пообіцявши стати їхнім "захисником". Однак потім він став шантажувати родину, погрожуючи депортацією. Натомість чоловік вимагав близькості з дітьми.

У Німеччині знайшли тіло українки, її мати і маленька донька зникли безвісти14.03.24, 00:31

З березня 2022 по квітень 2023 він кілька разів приставав до дітей у своєму автомобілі і знімав це на фото. Наприклад, він просив їх зробити йому масаж. Хлопчики відмовилися, після чого він почав писати 11-річному українцю електронні листи із погрозами. "Вам тут більше не раді. Я маю владу депортувати тебе і твою сім'ю", — йшлося в одному з послань.

На процесі чиновник визнав більшу частину звинувачень, завдяки чому дітям не довелося свідчити в суді, додає Bild.

Популярні

Новини по темі