pogroza-vibukhom-u-stolichnomu-biznes-tsentri-cholovik-zayaviv-scho-privyazaniy-do-detonatoru

Погроза вибухом у столичному бізнес-центрі: чоловік заявив, що прив'язаний до детонатору

 • 19305 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Чоловік, який погрожує вибухом у столичному бізнес-центрі, заявляє, що в нього є велика кількість вибухівки, яка здетонує і після його смерті. Про це на своїй сторінці у Fаcebook написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає УНН.

"…терорист декларує, що в його рюкзаку є великий заряд вибухівки, який здетонує, якщо його вб’ють, оскільки за його ногу причеплено трос, який прив’язаний до детонатору. Ми поки що не знаємо, наскільки серйозні його наміри, та чи дійсно в нього справжня вибухівка…" - написав Геращенко.

Нагадаємо, у столичному бізнес-центрі "Леонардо" чоловік погрожує підірвати бомбу. Додамо, що він тримає у заручниках одну особу.

Чоловік, який у столичному бізнес-центрі погрожує вибухом, вимагає виходу у прямий ефір. На цей час з ним ведуться переговори. 

Як раніше повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, чоловік, який у столичному бізнес-центрі погрожує вибухом, є громадянином Узбекистану - Карімов Сухроб Рахманович.

Наразі у Києві введена спецоперація, якою керує СБУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі