poblyzu-hlybokoho-rosiiany-hotuiutsia-do-nastupalnykh-dii-otu-kharkiv

Поблизу Глибокого росіяни готуються до наступальних дій - ОТУ "Харків"

 • 26025 переглядiв

ОТУ "Харків" повідомляє про підготовку російських військ до наступальних дій поблизу Глибокого. Ворог поповнює запаси, доукомплектовує підрозділи та проводить розвідку маршрутів висування.

На Харківському напрямку поблизу Глибокого російські війська готуються до наступальних дій поповнюють запаси та намагається доукомплектувати свої підрозділи. Про УНН із посиланням на пресслужбу ОТУ "Харків". 

Деталі 

За даними ОТУ "Харків", ворог продовжує атакувати позиції Сил оборони України на Харківському напрямку в районах населених пунктів Глибоке та Вовчанськ. Посилив повітряну розвідку із застосуванням БпЛА.

У районі населеного пункту Сотницький Козачок ворог посилює пости бойової охорони на власній території.

Поблизу Глибокого окупанти готуються до наступальних дій штурмових груп, поповнюють запаси та намагається доукомплектувати підрозділи, що зазнали втрат особового складу, проводять розвідку маршрутів висування

- повідомляє ОТУ "Харків".

Також повідомляється, що в ході ротаційних заходів росіяни здійснили заміну підрозділів в районі населеного пункту Гатище.

Протягом минулої доби в операційній зоні ОТУ "Харків"  відбулося 6 бойових зіткнень. Ворог наніс в напрямку позицій українських  військ 11 авіаційних ударів, використавши 26 КАБів. Цілив у райони населених пунктів Вовчанськ, Глибоке, Слобожанське, Липці, Борщова, Веселе, Стариця, Вовчанські Хутори.

Окупанти нанесли 46 ударів дронами-камікадзе та здійснили 513 обстрілів позицій Сил оборони України.

Від початку цієї доби відбулося 2 бойових зіткнення у районі Вовчанська.

Харківщина: росіяни за добу вдарили по Харкову і двох районах, уночі атакували Куп'янськ КАБом29.07.24, 08:35

Як повідомляється, Сили оборони України продовжують ефективно нищити живу силу та військову техніку російських окупантів. Втрати ворога (безповоротні та санітарні) за минулу добу склали 136 осіб. Також на цьому напрямку ворог втратив знищеними та пошкодженими 53 одиниці озброєння та військової техніки, зокрема: 1 танк, 16 артилерійських систем, 10 автомобілів, 5 одиниць спеціальної техніки, 21 БпЛА.

Знищено 68 укриттів особового складу противника та 2 пункти зберігання боєприпасів.

На Покровському напрямку Сили оборони відбили 52 атаки росіян. Найгарячіше було поблизу Желанного та Новоолександрівки29.07.24, 08:38

Популярні

Новини по темі

Спалили 15 автівок ЗСУ: затримано шість одеситів

 • 26036 переглядiв

Міністр освіти та науки Японії прибув до України

 • 47355 переглядiв