pletenchuk-znyshchennia-submaryny-rostov-na-donu-tse-naslidok-nevdaloi-informatsiinoi-polityky-rosiian

Плетенчук: знищення субмарини "Ростов-на-Дону" – це наслідок невдалої інформаційної політики росіян

 • 33342 переглядiв

Речник ВМС ЗСУ пояснив, що знищення субмарини "Ростов-на-Дону" стало результатом невдалої інформаційної політики рф. Після першого ураження росіяни перемістили човен, що спровокувало повторний удар.

Субмарина "Ростов-на-Дону", яку знищили ЗСУ стала наслідком невдалих дій росіян та їхньої інформаційної політики, яка стала тригером щодо його вторинного ураження.Про це повідомив речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передає УНН.

Що стосується субмарини "Ростов-на-Дону" – це наслідок невдалої інформаційної політики росіян і їхніх невдалих дій

- каже Плетенчук.

Він каже, що єдине, що в цьому випадку росіяни мали зробити - це потягнути його якомога далі з акваторії Азову або не чіпати в принципі після ураження.

Але вони, як завжди, зробили навпаки - перевели на іншу локацію, на інший завод для ремонту чи накрили тентом, щоб створити інтригу, і паралельно з'явилося повідомлення, що вони його обов'язково відновлять.

Звісно, це могло страти тригером щодо його вторинного ураження, тому це все ж таки підводний носій.

У Чорному морі фактично зараз єдиний тип кораблів, які вони досі можуть використовувати. Так, його було уражено. Ймовірніше за все, тепер уже він точно не підлягає відновленню, хоча насправді ми минулого разу вже були впевнені, що він небоєздатний, тому що пошкодження теж були серйозні, і підводний човен набагато складніше ремонтувати, ніж надводний корабель

 - підсумував Плетенчук.

Нагадаємо

6-го серпня Сили оборони України завдали ударів по підводному човну чорноморського флоту рф "Ростов-на-Дону" та зенітному ракетному комплексу С-400 ворога в тимчасово окупованому Криму. 

Популярні

Новини по темі

росіяни обстріляли Херсон: травмована 23-річна жінка

 • 25475 переглядiв