pislia-proryvu-zsu-u-kurskii-oblasti-v-rosii-terminovo-shukaiut-okhochykh-na-budivnytstvo-novykh-linii-oborony

Після прориву ЗСУ у курській області: в росії терміново шукають охочих будувати нові лінії оборони

 • 14634 переглядiв

Після наступу України в курській області рр почала масово будувати нові лінії оборони. На російських сайтах з'явилися десятки вакансій для будівельників з зарплатою до 371 тисячі рублів за 60 днів роботи.

Після наступу України у курській області рф, росія почала масово будувати нові лінії оборони у регіоні. Для цього влада рф шукає будівельників. Про це пише УНН з посиланням на BBC.

Деталі

За останні декілька днів лише на російському сайті "Авіто" з'явилось декілька десятків вакансій щодо будівництва оборонних споруд. У більшості оголошень шукають робітників-вахтовиків для "будівництва фортифікаційних споруд (окопи, доти, протитанкові споруди)" і за зміну їм пропонують від 5 до 7 тисяч рублів.

Українські журналісти зняли репортаж у російській суджі14.08.24, 12:59

Для зведення другої (резервної) лінії захисту території, у КУРСЬКУ ОБЛАСТЬ на будівництво фортифікаційних споруд (окопи, доти, протитанкові споруди) потрібні працівники (без досвіду)

- ось одне з оголошень, розміщених петербурзькою будівельною компанією.

Більшість вакансій розміщені будівельними компаніями та спеціалізуються на підборі вахтовиків, і те саме оголошення дублюється на різні регіони, включаючи Москву, Петербург і Орловську область.

Вакансії також обіцяють подальше працевлаштування у будівельній компанії.

При цьому зазначена зарплата складає в середньому від 150 до 210 тисяч рублів на місяць, і до 371 тисячі за 60 днів роботи в деяких оголошеннях. Також тим, хто вирішує залишитися на другий місяць, пропонують щедріші виплати.

Зазначається, що подекуди зазначено обов'язкове відпрацювання на місцевих майданчиках два тижні (Москва, Петербург, Уфа) до відправки до курська, яка відбудеться нібито "тільки за бажанням кандидата".

Нагадаємо

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що ЗСУ досягли прогресу на Курщині та завершили у населеному пункті Суджа операції з пошуку та нейтралізації ворожих сил.

Держдеп: єдина причина ситуації в курській області - вторгнення рф в Україну14.08.24, 09:30

Популярні

Новини по темі

ФРН готує гуманітарну допомогу Україні до зими

 • 12448 переглядiв