pid-chas-peredvyborchoho-zizdu-demokrativ-baiden-nazvav-sprotyv-ukrainy-ahresii-rosii-odnym-iz-uspikhiv-svoiei-polityky

Під час передвиборчого з'їзду демократів Байден назвав спротив України агресії росії одним із успіхів своєї політики

 • 9815 переглядiв

На з'їзді Демократичної партії Байден згадав війну в Україні як успіх своєї політики. Він підкреслив важливість лідерства США у світі та критикував Трампа за схиляння перед путіним.

Під час з'їзду Демократичної партії президент США Джо Байден згадав війну в Україні та назвав український спротив агресії росії одним з успіхів своєї політики. Про це УНН пише з посиланням на "Голос Америки".

Деталі

В своєму зверненні до з'їзду Байден окреслив принципи своєї політики, включаючи захист середнього класу, розвиток інфраструктури та виробництва мікрочипів, створення робочих місць, зусилля зі зниження цін на рецептурні ліки.

Байден розкритикував свого попередника Трампа і наголосив на важливості лідерства США в світі і успіхах його адміністрації в зміцненні світових альянсів, протистоянні росії та Китаю.

Ми ніколи не схилимось перед путіним. путін думав, що захопить Київ за три дні. Три роки потому Україна ще вільна

- сказав він.

За словами Байдена, жоден головнокомандувач не повинен схилятися перед диктаторами так, як експрезидент Трамп "схиляється перед путіним".

Я ніколи цього не робив і, обіцяю вам – Камала Гарріс ніколи цього не робитиме

– зазначив президент США.

Щодо зміцнення альянсів Байден додав: "Я провів майже 190 годин із моїми партнерами головами держав в Європі, щоб зміцнити НАТО. Ми це зробили, ми об'єднали Європу, чого не було роками, додавши Швецію та Фінляндію до НАТО".

Додамо

Вибори президента США відбудуться 5 листопада 2024 року. Це будуть 60-ті вибори американського президента.

Байден підтримав висування Демократичною партією Камали Гарріс, як кандидатки у президенти на майбутніх виборах проти Трампа. Він назвав свою віцепрезидентку "найкращою надією на збереження американської демократії".

Дружина Байдена розповіла як він прийняв рішення не балотуватися на виборах20.08.24, 06:37

Анастасія Рябоконь

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Disney відмінив приквел "Зоряних воєн" "Аколіт"

     • 95848 переглядiв