pid-chas-bibliynoyi-vistavi-u-braziliyi-glyadach-vlashtuvav-biyku-schob-vryatuvati-isusa

Під час біблійної вистави у Бразилії глядач влаштував бійку, щоб "врятувати Ісуса"

 • 29872 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Драматична вистава за біблійними мотивами "Страсті Христові" в бразильському місті Нова-Артс 30 березня перетворилась у хаос після того, як один із глядачів стрибнув на сцену і напав на одного з акторів, щоб "врятувати Ісуса" від розп'яття. Курйозне відео оприлюднило в неділю видання The Independent, передає УНН.

Відео показує момент, коли невідомий чоловік виліз на сцену і вдарив мотоциклетним шоломом актора, який грав роль римського солдата.

Вільям Да Сілва, директор з планування міста, розповів, що в той момент на головній площі міста за шоу спостерігали більше 1000 людей, і спочатку ніхто не зрозумів, що відбувається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжники вкрали 5 млн доларів США з аеропорту в Бразилії

"(Чоловік – ред.) вискочив з середини аудиторії, і ніхто не здогадувався, що він збирається зробити. Свідки повідомили, що зловмисник кричав що "він не збирається дозволити Ісусові померти", перш ніж він забрався на сцену", - сказав Да Сільва.

Повідомляється, що обурений глядач страждав від проблем з психічним здоров'ям та зловживання наркотиками, і був відомий поліції. Актор, на якого було вчинено напад, не отримав серйозних травм, після короткої паузи театр продовжив грати. Поліція розслідує інцидент.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Коста-Риці обрали нового президента

     • 8124 переглядiв

    У справі про пожежу в ТЦ у Кемерово з'являються нові свідки

     • 10160 переглядiв

    За ніч у Києві згоріли три автомобілі

     • 8628 переглядiв

    Косметологічна клініка горіла в Дніпрі

     • 7380 переглядiв