pianyi-cholovik-bazhav-smerti-i-napav-na-poranenykh-ukrainskykh-viiskovykh-v-odesi

П'яний чоловік бажав смерті і напав на поранених українських військових в Одесі

 • 43158 переглядiв

В Одесі п'яний чоловік ображав і кидався з кулаками на поранених українських захисників, бажаючи їм смерті, після того, як вони ввічливо попросили його заспокоїтися.

В Одесі нетверезий чоловік бажав смерті та кинувся з кулаками на поранених воїнів ЗСУ. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь", передає УНН.

Деталі

Неприємний інцидент трапився в Одесі, коли п'яний чоловік почав ображати та погрожувати військовослужбовцям ТЦК, які знаходились на вулиці. Поруч із ними перебували воїни ЗСУ, що проходять лікування у шпиталі.

Перехожий, побачивши військових, почав гучно лаятися та показувати непристойні жести. Почувши це, поранені воїни підійшли до чоловіка і ввічливо попросили його заспокоїтися. У відповідь нетверезий громадянин висловив ще більші погрози, побажання смерті та почав кидатися з кулаками на військовослужбовців.

За інформацією, змушені захищатися, поранені військові зупинили чоловіка. Військовослужбовці ТЦК у конфлікті участі не брали.

Звертаємось до всіх жителів Одеси та області: військові просто зараз захищають нашу державу від ворога. Захищають кожного з вас. Збивають ракети, знищують оккупантів, топлять ворожий флот. Ці люди — герої.
Більшість військовослужбовців ЗСУ — мобілізовані громадяни, які виконують свій конституційний обовʼязок. Тому ПОВАГА до ЗСУ має бути у кожного на першому місці.
Образа військовослужбовців має жорстко каратися. Хто хоче продемонструвати свою сміливість — чекаємо у лавах української армії. Саме там зараз знаходяться хоробрі чоловіки

- Оперативне командування "Південь".

Популярні

Новини по темі

У Києві та низці областей оголошено повітряну тривогу

 • 67338 переглядiв