perepravliav-viiskovozoboviazanykh-cholovikiv-do-rumunii-politsiia-zatrymala-19-richnoho-zakarpattsia

Переправляв військовозобов'язаних чоловіків до Румунії: поліція затримала 19-річного закарпатця

 • 11533 переглядiв

У Рахівському районі Закарпаття поліція затримала 19-річного провідника, який намагався нелегально переправити чоловіка до Румунії. Зловмисника спіймали 'на гарячому', вилучивши 2000 доларів та три мобільні телефони.

У Рахівському районі на Закарпатті на гарячому затримали 19-річного провідника, який намагався переправити військовозобов’язаного чоловіка до Румунії. Про це повідомляє поліція Закарпатської області, пише УНН.

Співробітники Відділу поліції № 1 Ужгородського районного управління поліції отримали оперативну інформацію про те, що 19-річний мешканець Рахівського району може бути причетний до переправлення чоловіків, що підлягають до мобілізації, через державний кордон України поза офіційними пунктами пропуску,

йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що для викриття та припинення злочинної діяльності поліцейські ініціювали ряд заходів, за результатами яких встановили, що зловмисник готується переправити чергового "клієнта" до Румунії.

У ході контролю за вчиненням злочину, на околиці села Луг Рахівського району правоохоронці спіймали 19-річного фігуранта "на гарячому". Він саме намагався переправити військовозобовʼязаного чоловіка через "зелений кордон".

З місця події працівники поліції вилучили 2000 доларів США, які зловмисник отримав за сприяння у незаконному перетині, та три мобільні телефони.

Закарпатця затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі, за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури, кваліфікували його дії за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України.

У Тисі втопилися вже 37 порушників кордону, за два дні біля річки затримали ще 5 чоловіків - прикордонники30.07.24, 13:53

Популярні

Новини по темі

На Запоріжжі тимчасово перекриють рух через ДніпроГЕС

 • 12278 переглядiв