perehovory-pro-prypynennia-vohniu-v-hazi-vyishly-na-zavershalnu-stadiiu-blinken

Переговори про припинення вогню в Газі вийшли на завершальну стадію - Блінкен

 • 10965 переглядiв

Держсекретар США Блінкен заявив, що переговори про припинення вогню в Газі вийшли на фінальну стадію. США працюють з Єгиптом і Катаром над угодою для деескалації напруженості на Близькому Сході.

Державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що переговори про припинення вогню у Секторі Газа "вийшли на завершальну стадію". За його словами, США працюють з Єгиптом і Катаром над укладенням угоди, яка дозволить їм уникнути будь-яких подальших дій на Близькому Сході. Про це УНН повідомляє із посиланням на Euronews.

"Ми продовжуємо інтенсивно працювати над деескалацією напруженості на Близькому Сході і запобіганням поширенню конфлікту", - заявив Ентоні Блінкен.

Державний секретар США вказав, що всі в регіоні повинні розуміти, що "подальші атаки лише увічнюють конфлікт, нестабільність, небезпеку для всіх". За його словами, подальші атаки лише підвищують ризик небезпечних наслідків, які №ніхто не може передбачити і ніхто не може повністю контролювати".

Вкрай важливо, щоб усі в регіоні проаналізували ситуацію, що склалася. Зрозуміти ризик прорахунків і прийняти рішення, які будуть сприяти зниженню напруженості, а не її загостренню. Це особливо актуально, враховуючи вирішальний момент, на якому ми знаходимося в переговорах про припинення вогню в Газі

- заявив Блінкен.

ХАМАС призначив нового політичного лідера замість Ханії: хто ним став 07.08.24, 08:54

Популярні

Новини по темі

На MTV Video Music Awards номінували українського оператора

 • 9950 переглядiв

В Україні розпочався прийом заявок на "Оскар"

 • 10113 переглядiв