ukenru
openai-robyt-chatgpt-bilsh-priamym-mensh-bahatoslivnym

OpenAI робить ChatGPT "більш прямим, менш багатослівним"

 • 20271 переглядiв

OpenAI випустила оновлену версію GPT-4 Turbo, покращивши правопис, математику, логічне мислення, кодування.

ChatGPT, вірусний чат-бот OpenAI на базі штучного інтелекту, отримав велике оновлення, пише УНН з посиланням на TechCrunch.

Деталі

OpenAI сьогодні оголосила, що преміум-користувачі ChatGPT - клієнти, які платять за ChatGPT Plus, Team або Enterprise - тепер можуть використовувати оновлену та покращену версію GPT-4 Turbo, одну з моделей, яка підтримує спілкування в ChatGPT.

OpenAI стверджує, що ця нова модель ("gpt-4-turbo-2024-04-09") приносить із собою покращення в написанні, математиці, логічному міркуванні та кодуванні, а також більш сучасну базу знань. Він був навчений на загальнодоступних даних до грудня 2023 року, на відміну від попередньої версії GPT-4 Turbo, доступної в ChatGPT, яка мала крайнім терміном квітень 2023 року.

"При написанні за допомогою ChatGPT [із новим GPT-4 Turbo] відповіді будуть більш прямими, менш багатослівними та з використанням більш розмовної мови", - пише OpenAI у повідомленні на X.

ChatGPT став доступний для користувачів без реєстрації02.04.24, 08:00 • [views_0]

Доповнення

Оновлення ChatGPT, яке відбулося після запуску у вівторок нових моделей в API OpenAI, зокрема GPT-4 Turbo з Vision, яке додає можливості розпізнавання зображень до GPT-4 Turbo, що зазвичай використовує тільки текст, з'явилося після невтішного тижня для OpenAI.

У репортажі The Intercept вказувалося, що Microsoft представила модель OpenAI DALL-E для перетворення тексту в зображення як інструмент бойовий інструмент для армії США. І, згідно зі статтею в The Information, OpenAI нещодавно звільнила двох дослідників, у тому числі союзника головного наукового співробітника Іллі Суцкевера, який був серед тих, хто наполягав на звільненні генерального директора Сема Альтмана наприкінці минулого року за нібито витік інформації.