onischenko-planuye-povernutisya-v-ukrayinu-cherez-dva-tizhni

Онищенко планує повернутися в Україну через два тижні

 • 13025 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Народний депутат України Олександр Онищенко, який вже кілька років проживає за кордоном, має намір повернутися в Україну через два тижні. Про це заявив нардеп-утікач Олександр Онищенко в ефірі одного з телеканалів, передає кореспондент УНН.

"Я в Київ не повернувся ще, я просто написав в судові органи, що готовий брати участь в своєму судовому процесі. Завтра у мене буде перше судове засідання, думаю, що на друге вже приїду. Думаю, 10 днів - два тижні", - зазначив Онищенко.

При цьому він уточнив, що має намір брати участь у виборчій кампанії до парламенту, проте ще не вирішив, з якою політичною силою піде на вибори. За його словами, це питання, в тому числі залежить, чи залишиться мажоритарна складова в законі про вибори.

Також політик заявив, що має намір домагатися через суди переслідування Петра Порошенка, який пішов з поста Глави держави, щодо його корупційних схем.

Нагадаємо, перше судове засідання у кримінальному провадженні щодо народного депутата України Олександра Онищенка, який, за даними Національного антикорупційного бюро, є організатором "газової схеми", відбудеться 10 червня 2019 року.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Онищенко планує повернутися в Україну через два тижні

     • 13025 переглядiв

    Руслан Хомчак: що відомо про нового начальника Генштабу

     • 40448 переглядiв

    Голова АП прокоментував зниження тарифів на газ

     • 72507 переглядiв