okupanty-zavdaly-udaru-po-mykolaivshchyni-odyn-zahyblyi-8-poranenykh

Окупанти завдали удару по Миколаївщині: Один загиблий, 8 поранених

 • 22889 переглядiв

Одна людина загинула і ще 8 отримали поранення в Миколаївській області внаслідок російських ракетних ударів по цивільних об'єктах.

На Миколаївщині через терорестичну агресію рф загинув один чоловік та ще 8 осіб отримали поранення середньої та легкої тяжкості. Про це повідомляє голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає УНН.

Деталі

За інформацією районних військових адміністрацій та ГУ ДСНС України в Миколаївській області, на Миколаївщині ППО знищила один БпЛА типу "Shahed 131/136". Унаслідок падіння уламків збитого ворожого БпЛА на відкритій місцевості виникла пожежа сухої трави. Однак займання було швидко ліквідовано підрозділами вогнеборців. На щастя, постраждалих немає.

Крім того, 10 липня близько 15:13 окупанти вдарили ракетами по цивільному обʼєкту – території підприємства у місті Вознесенськ. Внаслідок чого один працівник підприємства загинув, ще 8 людей – отримали поранення середньої та легкої тяжкості. Чотирьох постраждалих сьогодні випишуть з лікарні. На місці ураження виникла пожежа складських приміщень. Невдовзі займання було ліквідовано вогнеборцями. Проте вибуховою хвилею було додатково пошкоджено 7 житлових будинків, офісне приміщення, ангар агропідприємства та чотири автомобілі.

Також 10 липня о 18:05, 18:15, 18:40, 18:59, 19:26, 19:45 та 20:00 загарбники заатакували дронами-камікадзе типу FPV Куцурубську громаду та її акваторію. Відомо, що через дану агресію було пошкоджено нефункціонуючу будівлю фермерського господарства. Втім, на щастя, постраждалих тут не зареєстровано.

Миколаївщина: окупанти атакували середмістя Вознесенська, одна людина загинула і ще вісім - поранено10.07.24, 20:59

Популярні

Новини по темі