okupanty-zavdaly-573-udary-po-zaporizkii-oblasti-ye-poranenyi

Окупанти завдали 573 удари по Запорізькій області, є поранений

 • 22541 переглядiв

Загарбники атакували населені пункти Запорізької області 573 рази. Внаслідок ворожих обстрілів у Пологівському районі поранено одну особу, пошкоджено житлові будинки та інфраструктуру.

Окупанти завдали 573 удари по населених пунктах Запорізької області. Крім того, одну особу було поранено внаслідок ворожих атак по Пологівському району. Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передає УНН.

Деталі

Відтак, ворог провів 5 авіаційних ударів по Кам'янському та Гуляйполю.

299 безпілотників різних модифікацій атакували Біленьке, Гуляйполе, Малу Токмачку, Левадне, Роботине, Новоданилівку, Малинівку та Новоандріївку. Крім того, 5 обстрілів реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) накрили Новоданилівку, Новоандріївку та Роботине.

Було також здійснено 264 артилерійських обстріли, які завдали ударів по Приморському, Гуляйполю, Малій Токмачці, Новоандріївці, Роботиному, Новоданилівці, Малинівці та Левадному.

Додамо

У межах доби надійшло 8 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. На жаль, через терористичні атаки загарбників було поранено одну особу з Пологівського району.

Окупанти продовжують заводити в Запорізьку область сформовані нові підрозділи - Андрющенко27.07.24, 10:41

Популярні

Новини по темі

На Житомирщині під час пожежі загинула літня жінка

 • 18101 переглядiв

Мелоні пообіцяла відновити співпрацю Італії з Китаєм

 • 101557 переглядiв

У Сумській області оголошено ракетну небезпеку

 • 32861 переглядiв