okupanty-vidpravliaiut-na-tot-propahandystiv-shchob-promyvaty-mizky-ta-verbuvaty-novykh-dezinformatoriv

Окупанти відправляють на ТОТ пропагандистів, щоб «промивати мізки» та вербувати нових дезінформаторів

 • 26886 переглядiв

росія імпортує "журналістів" і створює пропагандистські мережі на окупованих територіях, в тому числі відкриває "будинок журналіста" в Луганську для навчання місцевих колабораціоністів.

Ворог формує на тимчасово окупованих територіях мережі пропагандистів. Росіяни завозять своїх "журналістів" для просування окупантських наративів та навчання нових дезінформаторів. Про це повідомив Центр національного спротиву, пише УНН.

Деталі

Як зазначає Центр національного спротиву, пропаганда — це "фундамент цієї війни".

Тому росіяни створили на ТОТ низку фейкових, нібито місцевих, медіа, які підпорядковані кураторам з рф. Також наразі тривають спроби перетворити на так званих "журналістів" купку місцевих колаборантів.

Відтак ворог відкриває на захоплених землях "школи журналістики", сподіваючись заманити туди молодь яка мріє про славу. Зокрема у Луганську ворог відкрив так званий "дім журналіста", де проходять форуми російських пропагандистів.

Під час "уроків" пропагандисти промивають мізки українцям лекціями щодо приналежності захоплених земель до рф.

Нагадаємо

Окупанти проводять інформаційну роботу не лише з дорослими на ТОТ, а й з дітьми. Таким чином у тимчасово окупованому Мелітополі російські загарбники продовжують промивати мізки українським школярам, розповідаючи про "екстремізм". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не лише стереотипи та підміна понять: якими інструментами користується російська пропаганда на прикладах пояснив експерт-психолог КНДІСЕ

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Єгипет і Катар працюють над продовженням перемир'я в Газі

     • 23471 переглядiв