okupanty-pryslaly-do-okupovanoho-skadovska-novoho-keruiuchoho-yeparkhiieiu-rosiiskoi-tserkvy

Окупанти прислали до окупованого Скадовська нового керуючого єпархією російської церкви

 • 43188 переглядiв

Росія направила нового очільника єпархії РПЦ до окупованого Скадовська на Херсонщині. Дмітрій Гаврін з Калінінської області перевірятиме лояльність підлеглих та доповідатиме про релігійну ситуацію в регіоні.

росія прислала до тимчасово окупованого Скадовська, що на Херсонщині, нового очільника осередка РПЦ дмітрія гавріна. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

Окупанти прислали до тимчасово захопленого Скадовська нового керуючого єпархією російської церкви. Новим очільником осередка РПЦ стане дмітрій гаврін родом з Калінінської області, а до того проходив службу у Тверській області. Його першим завданням стане перевірка підлеглих на лояльність та доповідь щодо реального стану речей з релігією у захопленому регіоні

- йдеться в повідомленні. 

В центрі наголошують, що в парадигмі кремля церков є одним з фундаментів диктатури й має на меті промивати мізки, виявляти нелояльне населення та допомагати армії рф.

Нагадаємо

На тимчасово окупованих територіях Херсонської області ворог посилює фільтраційні заходи цивільних, а саме українців без російських паспортів. 

Популярні

Новини по темі