okupanty-perekydaiut-svizhi-syly-u-bik-rozivskoho-raionu-na-zaporizhzhi-andriushchenko

Окупанти перекидають свіжі сили у бік Розівського району на Запоріжжі - Андрющенко

 • 27756 переглядiв

Радник мера Маріуполя повідомив про переміщення нової техніки та солдатів у напрямку Розівського району.

Ворог продовжує перекидати техніку та особовий склад в бік Розівського району Запорізької області. Машини окупантів відверто свіжі, а солдати - у новій формі, що може свідчити про новосформовані на території росії підрозділи з контрактників/мобілізованих. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у суботу, передає УНН.

Деталі

"Зберігається тенденція збільшення переміщень в бік Розівського району. Бронемашини та вантажівки відверто свіжі, не з лінії фронту та солдати слов'янської зовнішності в новій формі. Переконані, що це новосформовані на території росії підрозділи з контрактників/мобілізованих. А не недоукомплектовані побиті юніти", - повідомив Андрющенко у Telegram. 

Він також додав, що спостерігається нове тактичне додаткове маркування на техніці ворога. "Продовжуємо спостереження, інформацію передали партнерам на відстеження", - додав Андрющенко.

Радник вказує, що "складається враження прискореної та пришвидшеної підготовки збільшеного ресурсу, що одночасно свідчить про небажання згортати наступальну операцію, а навпаки - відкрити нові точки тиску".

"З іншого боку - проблеми швидкості (не кажучи про якість) доукомплектування новими бійцями та полагодження розбитих юнітів стають дедалі критичними. Поки не бачимо, що росіяни вирішували це завдання розумною тактичною паузою. Значить, м’ясних штурмів буде більшати", - припустив Андрющенко.

Доповнення

Раніше Андрющенко заявляв, що росіяни, ймовірно, готуються до початку нової хвилі наступу на Запорізьку область.

Сили оборони відійшли від позицій в Урожайному - ОСУВ "Хортиця"18.07.24, 12:19

Популярні

Новини по темі