okupanty-ne-zaishly-v-toretsk-na-donechchyni-ova

Окупанти не зайшли в Торецьк на Донеччині - ОВА

 • 40878 переглядiв

Голова Донецької ОВА повідомив, що російські війська не зайшли в Торецьк, незважаючи на 14 спроб штурму за добу. В місті залишається близько 3 тис. людей, триває обов'язкова евакуація з прифронтових територій.

Обстановка в Донецькій області дуже складна. Втім, російські окупанти не зайшли в Торецьк. Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Обстановка в області дуже складна, кожного часу ворог намагається прорвати нашу лінію оборони...Що стосується міста Торецьк, то ворог в місто Торецьк не зайшов, його немає. За добу 14 разів окупант намагався штурмувати Торецьк, Нью-Йорк та місто Північне. Всі атаки ворога були відбиті

- розповів Філашкін.

Також він прокоментував ситуацію з евакуацією.

"Що стосується евакуації в Донецькій області, то вона триває з початку повномасштабної війни й обов'язкова евакуація в примусовий спосіб дітей триває в 10-ти кілометровій зоні від ворога. В цю зону увійшли: Селидов, Українськ, Новогродівка та Мирноград. Всього людей знаходить більш як 50 тис. та понад 4 тис. дітей", - сказав Філашкін.

За його словами, в місті Торецьк залишається близько 3 тис. людей.

"Що стосується примусової евакуації людей з лінії фронту, то це обов'язково потрібно робити, тому що велика кількість залишається в місті Торецьк - близько 3 тис. людей й виїжджають дуже повільно", - зазначив Філашкін.

Селидове та Новогродівка: на Донеччині розширили перелік громад, де проведуть примусову евакуацію родин з дітьми 05.08.24, 19:59

Популярні

Новини по темі

Окупанти не зайшли в Торецьк на Донеччині - ОВА

 • 40878 переглядiв