okupanti-obstrilyali-punkt-peretinu-liniyi-rozmezhuvannya-u-zoni-oos

Окупанти обстріляли пункт перетину лінії розмежування у зоні ООС

 • 10745 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. На Донеччині російсько-окупаційні війська напередодні ввечері обстріляли контрольний пост "Мар'їнка" - пункт перетину лінії розмежування - у години його роботи. Про це УНН повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

"Учора о 18:25, ще до закінчення роботи контрольного пункту виїзду-виїзду "Мар’їнка", з боку тимчасово окупованого населеного пункту Олександрівка, що неподалік Донецька, було відкрито прицільний вогонь з автоматів та кулеметів по позиціях підрозділів Об’єднаних сил. Під обстріл потрапив і контрольний пост "Мар’їнка", що знаходиться перед КПВВ і на якому прикордонники несуть службу разом з військовослужбовцями ЗСУ", - повідомили у службі.

На цей час, як зазначається, у зоні ураження цивільних осіб не було, ніхто не постраждав.

"Враховуючи, що російсько-окупаційні війська не реагують на неодноразові застереження про припинення збройних провокацій у районах діючих дорожніх коридорів через лінію розмежування та продовжують створювати реальну загрозу життю та здоров’ю мирних громадян, командування Об’єднаних сил, у суворій відповідності до законів України, вживатиме усіх можливих заходів для захисту прав і свобод цивільного населення та життєво важливих інтересів суспільства", - наголосили у відомстві.

Нагадаємо, 3 листопада ситуація у районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами. Бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Україна скоротила добову закачку газу до підземних сховищ

     • 8430 переглядiв

    Сьогодні в Україні без істотних опадів

     • 5956 переглядiв