ofisy-dvokh-velykykh-vidomykh-kompanii-vidkrylysia-na-kyivshchyni-shcho-vyrobliaiut-ta-yaki-posluhy-proponuiut

Офіси двох великих відомих компаній відкрилися на Київщині: що виробляють та які послуги пропонують

 • 15947 переглядiв

У Бучанському районі відкрився офіс турецького виробника генераторів Dalgakiran. У Фастівському районі з'явився офіс компанії Альфатех, що продає будівельну техніку. Це сприятиме створенню робочих місць та розвитку регіону.

Цього тижня на Київщині відкрили офіси двох великих відомих компаній. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко, передає УНН.

За словами Кравченка, Київщина – в пʼятірці лідерів серед бізнес-привабливих регіонів. Попри війну створюємо найкращі умови для того, щоб компанії продовжували вкладати свої кошти в економіку області, довіряли нашому потенціалу та можливостям.

"Лише цього тижня на Київщині відкрили офіси двох великих відомих компаній.

У Бучанському районі відкрив новий офіс та робочі потужності відомий турецький виробник генераторів та компресорів Dalgakiran.

У Фастівському районі відкрили новий офіс компанії Альфатех, яка продає та надає сервісне обслуговування будівельної, дорожньої та промислової техніки, яку виробляють провідні світові компанії, зокрема Hyundai", - повідомив голова ОВА.

Київщина: у Вишгородському районі з’явиться новий індустріальний парк20.07.24, 17:26

За його словами, ці інвестиції не лише сприятимуть створенню нових робочих місць та розвитку бізнесу, а й допоможуть нашому регіону відновитися та зростати навіть у складний період.

Антоніна Туманова

Київщина

Популярні

Новини по темі

На Чернігівщині у жінки виявили лептоспіроз: що відомо

 • 17008 переглядiв