nimechchina-ekstraduvala-do-bolgariyi-pidozryuvanogo-u-vbivstvi-zhurnalistki

Німеччина екстрадувала до Болгарії підозрюваного у вбивстві журналістки

 • 7498 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Ймовірний вбивця болгарської журналістки Вікторії Марінової у середу був екстрадований Німеччиною до Софії. Про це УНН повідомляє з посиланням на Deutsche Welle.

Інформацію про висилку підозрюваного у злочині, як повідомляється, підтвердила представниця міністерства юстиції Болгарії.

Раніше підозрюваний, якого називають Северин К., був затриманий у німецькому місті Штаді, за 50 кілометрах від Гамбурга. Северин К. переховувався у Штаді у своїх родичів.

Тіло 30-річної телеведучої було знайдено 6 жовтня у місті Русе на півночі Болгарії. Слідство припускає, що на Марінову напали під час пробіжки, після чого її згвалтували і задушили.

Северин К. був затриманий у ФРН три дні потому. Німецькі слідчі стверджують, що 20-річний підозрюваний вступив у суперечку з Маріновою, після чого вбив її і сховав тіло у кущах. Сам Северин К. заявив, що не мав наміру вбити Марінову, а також що не гвалтував її. У Софії стверджують, що мають у своєму розпорядженні достовірні докази вини підозрюваного. Йому загрожує довічне ув'язнення без права помилування.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Після НС на арсеналі на Чернігівщині сталося вже 25 пожеж

     • 5881 переглядiв

    У Чилі стався масштабний розлив нафти

     • 9568 переглядiв

    Україна накопичила у ПСГ 16,75 млрд куб. м газу

     • 10111 переглядiв

    Brent торгується вище 80 дол. за барель

     • 8126 переглядiв